Παραλίες

Παραλίες


Όλες οι παραλίες στην Πρέβεζα είναι ευρύτερα γνωστές για την καθαρές τους αμμουδιές και τα δροσερά, καταγάλανα νερά. Οργανωμένες αλλά και μικρές και απομονωμένες εκτείνονται σε ακτίνα 60 χλμ σε όλη την πλευρά του Ιονίου. Όρμοι, χερσόνησοι, κόλποι, αμμουδιές και βράχια εναλλάσσονται αρμονικά. Τα δάση με τα πεύκα φτάνουν μέχρι στις γεμάτες από κόσμο παραλίες, δημιουργώντας το ιδανικό δίπολο ήλιος - σκιά.

Μέχρι και σήμερα παραμένουν αναλοίωτες από την ανθρώπινη παρέμβαση διατηρώντας το φυσικό τους κάλλος και είναι έτοιμες να υποδεχτούν χιλιάδες επισκέπτες και παραθεριστές. Είναι φιλικές για οικογένειες και ζευγάρια και ασφαλείς για τους ηλικιωμένους.

Μερικές από αυτές είναι: η παραλία της Κυανής Ακτής στην πόλη της Πρέβεζας, η παραλία Παντοκράτορα και η παραλία "Αλωνάκι" 2 χλμ. έξω από την Πρέβεζα, η χιλιομετρικά τεράστια εξωτική παραλία "Μονολίθι" 10 χιλιόμετρα από την πόλη και ακολουθούν οι παραλίες Καναλίου, Καστροσυκίας, Aρτολιθίων, Λυγιάς, Βράχου, Λούτσας, Αλωνάκι Δ.Φαναρίου, Κερέτζας, Αμμουδίας, Λύχνου, Βάλτου Πάργας, Σαρακήνικου και άλλες μικρότερες.

Επικοινωνία

Iliovasilema Hotel
Νυφάντη Βασιλική
48100 Μύτικας - Πρέβεζα - Ηπειρος

Τηλ.: (0030) 26820.41.868
Κιν.:  (0030) 6946.512.844
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

MH.T.E.: 0623Κ032Α0172901